Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.discounted_cost }}

{{ order.cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
26/08/2021
75 χρόνια Κάβα Ανθίδης!

Η Κάβα Ανθίδης γιορτάζει την 75η επέτειο παρουσίας της στον χώρο των ποιοτικών κρασιών και spirits. Με συνέχεια και συνέπεια, η τρίτη γενιά, ο Ηλίας και η Άρτεμις Ανθίδη συνεχίζουν την παράδοση της οικογένειας και παρουσιάζουν τρεις περιορισμένες και αποκλειστικές εμφιαλώσεις που έγιναν σε συνεργασία με κορυφαίους παραγωγούς και την πολύτιμη βοήθεια του, άμεσου συνεργάτη της εταιρίας, Στάθη Σάλτα Dip Wset. Θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα και το e-shop της "Κάβα Ανθίδης".

Island 2018 Σαντορίνη Καραμολέγκου Συλλεκτική Εμφιάλωση "75 Χρόνια" 0.75L

Λευκό κρασί από 100% Ασύρτικο Σαντορίνης από πολύ επιλεγμένα υπεραιωνόβια κλήματα στην περιοχή των Λούρων, μια μικροοινοποίηση  από το κτήμα του Αρτέμη Καραμολέγκου στην Σαντορίνη, από την χρονιά του 2018, με παραμονή 20 μηνών επάνω στις φίνες οινολάσπες. Κυκλοφορεί σε 1170 αριθμημένες φιάλες και το σετ των τριών φιαλών πωλείται στο δικό του ξύλινο κουτί.

Mountain 2010 Κτήμα Κατσαρού Συλλεκτική Εμφιάλωση "75 Χρόνια" 0.75L

Ερυθρό κρασί από 100% Cabernet Sauvignon από τα παλαιότερα κλήματα του κτήματος Κατσαρού στην Ορεινή περιοχή της Κρανιάς στον Όλυμπο σε υψόμετρο 670μ. Παλαιωμένο σε υψηλής ποιότητας βαρέλι Γαλλικής δρυός, για 32 μήνες από την εξαιρετική για την περιοχή χρονιά του 2010. Κυκλοφορεί σε 294 αριθμημένες φιάλες και και το σετ των τριών φιαλών πωλείται στο δικό του ξύλινο κουτί.

Παλαιωμένο Τσίπουρο Puro Συλλεκτική Εμφιάλωση "75 Χρόνια" 0.5L

Ένα υψηλής ποιότητας παλαιωμένο απόσταγμα, από τον Αποσταγματοποιό Θάνο Καραθάνο στην Καρδίτσα με 77 μήνες παραμονή σε ένα βαρέλι Γαλλικής δρυός , εμφιαλωμένο στον φυσικό αλκοολικό τίτλο, δηλαδή  ένα single Barrel, cask strength απόσταγμα  50,40 % vol. Kυκλοφορεί σε 329 αριθμημένες φιάλες και η κάθε μία πωλείται στο δικό της ξύλινο κουτί.

 

Εκτέλεση παραγωγής : Στάθης Σάλτας

 

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Σχετικά Προϊόντα