Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.discounted_cost }}

{{ order.cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
05/09/2022
Back to School. Όσο ζεις, μαθαίνεις #2

Βρισκόμαστε μια ανάσα από την έναρξη της φετινής, σχολικής χρονιάς. Χωρίς μάσκες, αλλά με πολλή όρεξη, οι πιτσιρικάδες θα κατακλύσουν τις σχολικές αίθουσες και τα προαύλια. Εμείς που θα μείνουμε πίσω, είπαμε να φέρουμε τις αίθουσες, τα θρανία και τα μαθήματα... στις οθόνες σας. Για όλο τον Σεπτέμβριο, θα σας δίνουμε μικρά tip, χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το αγαπημένο μας κρασί. Ας ξεκινήσουμε!

Το ήξερες ότι…

Το χρώμα του σταφυλιού δεν προσδιορίζει πάντα και το αντίστοιχο χρώμα κρασιού!

 

 

Πιο συγκεκριμένα:

Ο χυμός του σταφυλιού είναι πάντοτε λευκός. Το χρώμα στο κρασί προέρχεται από τη φλούδα ενός ερυθρού ή ερυθρωπού σταφυλιού. Έτσι, ο χυμός έρχεται σε επαφή με τη φλούδα του σταφυλιού και χρωματίζεται τόσο, όσο το χρονικό διάστημα που έρχεται σε επαφή μαζί του. Έτσι λαμβάνουμε κόκκινα κρασιά και ροζέ διάφορων αποχρώσεων.

 

 

 

Πρόσεξε τα SOS:

Ο χυμός ερυθρών ή ερυθρωπών σταφυλιών μπορεί να μας δώσει λευκό κρασί εάν ζυμωθεί χωρίς να έρθει σε επαφή με τους φλοιούς τους. Αυτά τα κρασιά τιτλοφορούνται συνήθως  Blanc de Noir και Blanc de Gris.

 

Στην CAVA ANTHIDIS θα βρεις πάντοτε έναν εξειδικευμένο υπάλληλο να σε κατευθύνει ώστε να επιλέξεις το κρασί που βρίσκεται πιο κοντά στις δικές σου προτιμήσεις!

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Σχετικά Προϊόντα