Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.discounted_cost }}

{{ order.cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
26/09/2022
Back to School. Όσο ζεις, μαθαίνεις #5

Ένα ακόμη tip οινογνωσίας, ένα ακόμη μικρό μυστικό, που θα σας φέρει ακόμη πιο κοντά στον μαγικό κόσμο του κρασιού και της απόλαυσης. Τελευταία εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ολοκληρώνεται και η μίνι σειρά Back to School με την 5η έκδοσή της. Ποιος ξέρει, μπορεί να επανέλθουμε στην πρώτη διακοπή του σχολείου ή... στην επόμενη διακοπή του Πρωταθλήματος! 

Το ήξερες ότι...

Η θερμοκρασία σερβιρίσματος είναι από τους πιο σημαντικούς παράγοντες και μπορεί να επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τη γεύση του κρασιού.

Πιο συγκεκριμένα:

Η γλυκύτητα ενός κρασιού μετριάζεται όσο το δροσίζεις. Αντίστοιχα ένα κρασί με πλούσιες τανίνες και οξύτητα το αισθανόμαστε πιο τραχύ όσο πιο δροσερό είναι. Στον αντίποδα όμως εάν το αφήσουμε να ζεσταθεί θα χάσει τα φρουτώδη του αρώματα. Τα γλυκά επιδόρπια κρασιά καλό είναι να σερβίρονται σε χαμηλή θερμοκασία και κατά γενικό κανόνα τα κόκκινα κρασιά σε θερμοκρασία δωματίου.

Πρόσεξε τα SOS: 

Η λεγόμενη θερμοκρασία δωματίου μπορεί να μας μπερδέψει μιας και ένα δωμάτιο στη Βόρεια Γαλλία δεν έχει ίδια θερμοκρασία με ένα δωμάτιο στην Πελοπόννησο, με θέρμανση ή ψύξη κι ανάλογα την εποχή. Θερμοκρασία δωματίου νοείται συνήθως εκείνη μεταξύ 15 και 20 βαθμών κελσίου.

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Σχετικά Προϊόντα