Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

Σύνολο:
{{ order.total_cost }}

{{ order.discounted_cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για τηλεφωνικές παραγγελίες και για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
23/08/2017
Διακεκριμένα ελληνικά ροζέ κρασιά υψηλών απαιτήσεων!

Διθυραμβικά σχόλια και διακρίσεις για τρία εξαιρετικά ελληνικά ροζέ κρασιά στο διαγωνισμό Rosé Masters.

Το Drinks Business Global Rosé Masters είναι ένας διαγωνισμός για όλα τα στυλ ροζέ κρασιών από όλο τον κόσμο. Τη φετινή χρονιά, 200 συμμετοχές κρίθηκαν μέσα από τη διαδικασία της τυφλής δοκιμής, από μια ομάδα έμπειρων δοκιμαστών. Στα καλύτερα κρασιά απονεμήθηκαν μετάλλια καθώς και το Master, το απόλυτο βραβείο που δόθηκε μόνο στις εξαιρετικές ετικέτες  της γευσιγνωσίας. Τα κρασιά δοκιμάστηκαν κατά τη διάρκεια μίας ημέρας στο Bumpkin στο νότιο Kensington του Λονδίνου, στις 17 Μαΐου.

Ένας διαγωνισμός , στον οποίο υπήρχαν ευχάριστες εκπλήξεις για τη χώρα μας. Μεταξύ των πιο ακριβών ροζέ, διακρίθηκαν για την ποιότητά τους και τρείς ετικέτες από την Ελλάδα. 

Idylle d' Achinos  La Tour Melas… Ένα ειδύλλιο που πρέπει να απολαύσετε!  Ροζέ κρασί που πλησιάζει το στυλ της Προβηγκίας και προέρχεται από την αρμονική συνύπαρξη των ποικιλιών Grenache, Syrah και Αγιωργίτικο  Πληθωρικό και κομψό σύνολο υψηλών αξιώσεων.

Το μονοποικιλιακό Syrah από το Κτήμα Βιβλία Χώρα και τις πλαγιές του Παγγαίου αλλά και το ροζέ από την ποικιλία Ξινόμαυρο  του Κτήματος Άλφα κέρδισαν επίσης τις εντυπώσεις!

Τα αποτελέσματα έδειξαν λοιπόν, ότι η Ελλάδα παράγει ροζέ κρασιά υψηλής  ποιότητας, που κατακτούν τον κόσμο με το στυλ και το χαρακτήρα τους. 

Στην Κάβα Ανθίδης θα βρείτε τις βραβευμένες ετικέτες, αλλά και μια εξαιρετική συλλογή ροζέ κρασιών για όλα τα γούστα!