Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.total_cost }}

{{ order.discounted_cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
14/04/2022
Give me a Big Wine!

Εδώ θα βρείτε περισσότερες από 50 ετικέτες μεγάλων φιαλών.

 

Ήρθε η κατάλληλη στιγμή οι μεγάλες φιάλες να πάρουν την θέση που τους αρμόζει!!!

Με παρέα σε κήπο ή μπαλκόνι, σε κάλεσμα Κυριακάτικου τραπεζιού, η επιλογή μιας μεγάλης φιάλης είναι ιδανική και φυσικά εντυπωσιακή.

Η παλαίωση του κρασιού είναι αποδοτικότερη καθώς το μικρό ποσοστό οξυγόνου εξασφαλίζει στην μεγάλη ποσότητα κρασιού πιο αργή εξέλιξη και μεγαλύτερη πολυπλοκότητα. Αυτή η ανακάλυψη μας έρχεται από το μακρινό 17ο αιώνα όταν αναπτύχθηκε το σφράγισμα των μπουκαλιών με φελλό και παράλληλα η μακρόχρονη αποθήκευση των κρασιών γινόταν σε μεγάλες φιάλες.

Επιπλέον τα ασυνήθιστα ονόματα αυτών των μεγεθών προκαλούν ζωηρές συζητήσεις καθώς κρύβουν ωραίες ιστορίες : Magnum (1.5lt), Jeroboam (3lt), Methuselah (6lt), Salmanazar (9lt), Balthazar (12lt), Melchior (18lt), Goliath (27lt), Midas (30lt) κλπ.

Η αλήθεια είναι ότι δεν γνωρίζουμε ποιος ήταν ο νονός και πότε έγινε η ονοματοδοσία. Γνωρίζουμε όμως ότι οι ονομασίες προέρχονται από Βιβλικούς χαρακτήρες που είτε λόγω ισχύος είτε προσωπικότητας ξεχώρισαν και άφησαν το αποτύπωμά τους στην ιστορία. Οι περιοχές του Μπορντώ και της Καμπανίας πρωτοστατούν στην δημιουργία και την προώθηση των μεγάλων φιαλών.

 

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Σχετικά Προϊόντα