210 8069 220 τηλεφωνική εξυπηρέτηση

210 8069 220 τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Gik Live Blue Wine

Product_show_gik__________

 Μέχρι σήμερα γνωρίζαμε τα ερυθρά, λευκά και ροζέ κρασιά…

Το μπλε κρασί ήρθε για να «ταράξει τα νερά»  και να ανοίξει νέους γευστικούς δρόμους!

Το χρώμα του συμβολίζει την κίνηση, την καινοτομία, την αλλαγή, τη ρευστότητα και το άπειρο και η Κάβα Ανθίδης σας το παρουσιάζει!

 

Πρόκειται λοιπόν για το πρώτο μπλε κρασί που έβγαλε  η Ισπανία στην αγορά! Δημιουργοί του 6 νέοι άνθρωποι που θέλησαν να γκρεμίσουν τα στερεότυπα και να κάνουν την αρχή μιας νέας εποχής, στο χώρο του κρασιού. Σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Χώρας των Βάσκων και του AZTI Tecnalia (το τμήμα έρευνας τροφίμων της βασκικής κυβέρνησης), παράχθηκε το κρασί αυτό, με σκοπό να ικανοποιήσει ένα κοινό πιο… πρωτοποριακό!

Το Gik είναι ημίγλυκο, πολύ ευχάριστο κρασί, που παράγεται από μείγμα λευκών και κόκκινων σταφυλιών που κατά κύριο λόγο προέρχονται από αμπελώνες της La Rioja, της Zaragoza, της León (όλα βρίσκονται περίπου τρεις ώρες βόρεια της Μαδρίτης), και τηςCastilla-La Mancha (περίπου δύο ώρες νότια της Μαδρίτης). Το ιδιαίτερο –για κρασί- χρώμα οφείλεται στην ουσία ανθοκυάνη, που βρίσκεται στο φλοιό του σταφυλιού, αλλά και στη φυσική χρωστική ουσία, που εξάγεται από το φυτό tinctoria Isatis. Εκτός από το εντυπωσιακό του χρώμα, μαγεύει με το αρωματικό του προφίλ αλλά και την υπέροχη ισορροπημένη γεύση του.

Ένα εγχείρημα που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς ήδη κυκλοφορεί σε πολλές χώρες του κόσμου…

TIPS

Απολαύστε το Gik Live Blue δίπλα σε σούσι, νάτσος με γουακαμόλε, καρμπονάρα και καπνιστό σολομό.

Πιείτε το μόνο του σαν απεριτίφ και χρησιμοποιείστε το σα βάση για τα πιο …ιδιαίτερα και δροσιστικά cockatils!

      

Age-limit-popup
Είμαι άνω των 18