210 8069 220 τηλεφωνική εξυπηρέτηση

210 8069 220 τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Κάναβα Χρυσού Τσέλεπος Σαντορίνη!

Product_show_santorini_tselepos__________

Το αποτέλεσμα μιας επιτυχημένης συνεργασίας, με γνώμονα την υψηλή ποιότητα και την τυπικότητα, είναι η Σαντορίνη Τσέλεπου.  Ένα Ασύρτικο, που αναδεικνύει τα χαρακτηριστικά της περιοχής, μέσα από ένα πολύπλοκο και άκρως σαγηνευτικό σύνολο!

Το Κτήμα Τσέλεπου, από την Πελοπόννησο,  μαζί με την Κάναβα Χρυσού στη μαγευτική Σαντορίνη, προχώρησαν στο κοινό εγχείρημα αναβίωσης των αμπελώνων της οικογένειας στο νησί. 120 στρέμματα ιδιόκτητων αμπελώνων, στον Πύργο, στο Εμπορείο, στο Μεγαλοχώρι και στο Ακρωτήρι, που προμήθευαν με σταφύλια τον τοπικό συνεταιρισμό, δέχονται σήμερα την αμέριστη φροντίδα των δύο οινοποιών. Άλλωστε, οι σαντορινιοί αμπελώνες αποτελούσαν και θα αποτελούν μεγάλη πρόκληση για τους οινοποιούς! Την πρόκληση αυτή αποφάσισε να κυνηγήσει ο Γιάννης Τσέλεπος! Έχοντας αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα αμπελοτόπια της Μαντινείας και της Νεμέας, μέσα από τα εξαιρετικά κρασιά που παράγει, προβάλλει πλέον και το μεγαλείο του θηραικού αμπελώνα, μέσα από τη Σαντορίνη αυτή!  Η αναβίωση, με παραδοσιακές μεθόδους, του υπεραιωνόβιου αμπελώνα ξεκίνησε μετά τον τρύγο του 2013. Απώτερος σκοπός… τι άλλο; Η παραγωγή καρπού υψηλής ποιότητας, που θα δώσει ένα super premium κρασί, με έντονη και ασυναγώνιστη προσωπικότητα! Τη Σαντορίνη Τσέλεπου!

 Οι δυο πρώτες εμφιαλώσεις του 2014 και 2015 απέσπασαν την εξαιρετικά υψηλή βαθμολογία 94/100 από τον «οινοκριτικό του κόσμου» Robert Parker. Αυτό από μόνο του αποτελεί άλλη μια απόδειξη της εξαιρετικής δουλειάς της οικογένειας Χρυσού με τον Γιάννη Τσέλεπο! Μια δοκιμή θα σας πείσει για το μεγαλείο της ποικιλίας που καθρεπτίζεται στα ποτήρια σας! 

Και επειδή η απόλαυση είναι "παρείστικη" υπόθεση... χαρίστε ένα δώρο με άρωμα Σαντορίνης και εντυπωσιάστε!

Age-limit-popup
Είμαι άνω των 18