Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.discounted_cost }}

{{ order.cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Κάβα Ανθίδης

Η ‘Kάβα Ανθίδης’ αποτελεί από το 1945 σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του καλού ποτού και κρασιού. Ήταν από τις πρώτες εταιρίες που εισήγαγαν και διακίνησαν επίσημα στην Ελλάδα πολύ γνωστά brands όπως το Johnnie Walker ,το Grand Marnier και πολλά άλλα .

Στις επόμενες δεκαετίες με αποκορύφωμα την δεκαετία του ’90 η δεύτερη γενιά της ‘Kάβα Ανθίδης’ αναπτύσσεται επιχειρηματικά σε τέτοιο βαθμό που να αποτελεί μια από τις σημαντικότερες  χονδρεμπορικές εταιρείες ποτού στην Ελλάδα με πανελλαδική διακίνηση, αποκλειστικές εισαγωγές παγκόσμια γνωστών brands  και ένα πρωτοπόρο κατάστημα λιανικής. Χαρακτηριστικό είναι το slogan της εποχής:

«Εάν δεν το βρεις στην Κάβα Ανθίδης δεν θα το βρεις πουθενά»

Από τις αρχές του 2000 η τρίτη γενιά της ‘Κάβα Ανθίδης’ συνεχίζει δυναμικά την οικογενειακή επιχείρηση με την ανάπτυξη δύο ακόμα καταστημάτων  σε κεντρικά σημεία της Αττικής. Πλέον διαθέτει τρία καταστήματα λιανικής πώλησης σε Μαρούσι ,Κολωνάκι και Γλυφάδα , που αποτελούν σημεία αναφοράς του καλού κρασιού και των ποιοτικών αποσταγμάτων. Στα ράφια της ‘Κάβα Ανθίδης’  θα βρείτε περισσότερες από 3000 ετικέτες κρασιών από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, premium αποστάγματα και ένα εξειδικευμένο τμήμα με Ουίσκι μεταξύ των οποίων και μοναδικές single cask εμφιαλώσεις.

Επίσης έχει αναπτύξει ένα άρτια εξοπλισμένο ηλεκτρονικό κατάστημα με δυνατότητα παράδοσης σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.