210 8069 220 τηλεφωνική εξυπηρέτηση

210 8069 220 τηλεφωνική εξυπηρέτηση

Εταιρικό προφίλ

Εταιρικό προφίλ

 

Η Κάβα Ανθίδης e-shop είναι το τελευταίο δημιούργημα του Ηλία Ανθίδη που σας δίνει τη δυνατότητα με ένα και μόνο κλικ να απολαμβάνετε εύκολα, γρήγορα και ανά πάσα στιγμή, την τεράστια γκάμα των προϊόντων, την εξαιρετική ποιότητα, την φιλική εξυπηρέτηση και την άρτια εξειδίκευση που σας προσφέρει το όνομα Ανθίδης από το 1945.

 

Ταξιδεύοντας πίσω στο χρόνο, ο σύνδεσμος -ή το link αν προτιμάτε σε «ιντερνετικούς» όρους-, της οικογένειας Ανθίδη με τα ποτά και τα κρασιά αρχίζει το 1945. Τότε, ο Ηλίας Ανθίδης, bon vivant, λάτρης της καλής γεύσης και της ευζωίας, αποφάσισε να ξεκινήσει το εμπόριο ποτών και κρασιών.  Πράγματι, ήταν ο πρώτος που εισήγαγε και διακίνησε επώνυμα προϊόντα στην Ελλάδα, όπως το γνωστό ουίσκι Johnnie Walker και το διάσημο πλέον λικέρ Grand Marnier.

 

Η αγάπη του «παππού Ηλία» για την ευζωία και την καλή γεύση μπήκε –όπως ήταν φυσικό- στο πετσί της επόμενης γενιάς… Έτσι, την οικογενειακή παράδοση  συνεχίζει μέχρι σήμερα ο γιος του Κωνσταντίνος Η. Ανθίδης ο οποίος, ξεκινώντας το 1987 από το κατάστημα της οδού Υψηλάντου στο Κολωνάκι και ιδρύοντας το 1997 την  ΕΚΘΕΣΗ ΟΙΝΩΝ- ΠΟΤΩΝ – ΑΝΘΙΔΗΣ Α.Ε, συνεχίζει μέχρι και σήμερα το εμπόριο υψηλής ποιότητας κρασιών και ποτών από τα νεόκτιστα, ιδιόκτητα γραφεία και τις αποθήκες στο Κορωπί που λειτουργούν από την άνοιξη του 2010. Σκοπός του Κώστα Ανθίδη και της εταιρείας του, η άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, που οδηγεί σε μία συνεχή και εποικοδομητική συνεργασία.

 

Και επειδή, το αίμα νερό δεν γίνεται (ούτε κρασί), η τρίτη –οινική- γενιά της οικογένειας Ανθίδη συνεχίζει την παράδοση της οικογένειας μέσα από το όραμα και το πάθος του Ηλία Κ. Ανθίδη και της Άρτεμις Κ. Ανθίδη. Νέοι, με όρεξη, και το κυριότερο αγάπη για τη ρευστή γοητεία του κρασιού και του ποτού, πιάνουν τον παλμό της αγοράς και ιδρύουν την Wine & Spirits Gallery ΕΠΕ που διαχειρίζεται τα μοντέρνα καταστήματα «Κάβα Ανθίδης στο Μαρούσι, το Κολωνάκι και τη Γλυφάδα. Μπαίνοντας σε κάθε κατάστημα, καταλαβαίνει κανείς πως το καθένα αντανακλά το σύγχρονο τρόπο σκέψης των ιδιοκτητών του. Φιλοσοφία τους: ποιότητα, ποικιλία, εξειδίκευση και πάνω απ’όλα μοναδική, φιλική, εξυπηρέτηση.

 

H Κάβα Ανθίδης e-shop είναι και αυτή βασισμένη στην φιλοσοφία αυτή.

Δεν είναι ένα απρόσωπο διαδικτυακό site…

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που επί δεκαετίες σας προσφέρουν την καλύτερη ποιότητα με το πιο αυθεντικό χαμόγελο.

Είναι η οικογένεια Ανθίδη.

Age-limit-popup
Είμαι άνω των 18