Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.discounted_cost }}

{{ order.cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
04/09/2021
Οι ανεξάρτητοι εμφιαλωτές μας χαρίζουν διαμάντια!

Ανεξάρτητοι εμφιαλωτές : Είναι ένας όρος που συναντάμε αρκετά συχνά τον τελευταίο καιρό στον κόσμο του whisky. Αξίζει όμως να σημειώσουμε ότι αυτός ο όρος είναι γνωστός εδώ και πολλά χρόνια στους κύκλους των φίλων του "νερού που καίει".

Με τον όρο ανεξάρτητος εμφιαλωτής ( Ιndependent Βottler, IB), αναφερόμαστε σε μια ανεξάρτητη εταιρία η οποία αγοράζει βαρέλια από διάφορα γνωστά ή λιγότερο γνωστά αποστακτήρια και τα εμφιαλώνει σε δική της φιάλη και με το δικό της λογότυπο.

Τι είναι όμως αυτό που έλκει ολοένα και περισσότερους φίλους του ουίσκι να δοκιμάσουν μια ΙΒ εμφιάλωση;

Σε αντίθεση με τις περισσότερες αποστακτηριακές εμφιαλώσεις που γίνεται ανάμειξη από διάφορα βαρέλια για να επιτευχθεί το τελικό αποτέλεσμα, ένας ανεξάρτητος εμφιαλωτής τις περισσότερες φορές θα εμφιαλώσει από ένα και μόνο βαρέλι (single cask) ή από έναν πολύ περιορισμένο αριθμό βαρελιών. Τα θετικά αυτής της διαδικασίας είναι πως στις περισσότερες ΙΒ εμφιαλώσεις διατηρούνται οι αλκοολικοί βαθμοί που υπάρχουν στο βαρέλι, δεν γίνεται κρύο φιλτράρισμα και τέλος δεν υπάρχει προσθήκη καραμελοχρώματος.

Θα λέγαμε πως αρκετές φορές πίνοντας ουίσκι από έναν ανεξάρτητο εμφιαλωτή μας δίνεται μια μοναδική ευκαιρία να βιώσουμε την εμπειρία της δοκιμής ενός ουίσκι κυριολεκτικά μέσα από το βαρέλι!

Τεό Σπυρόπουλος (Whisky Import Manager-Κάβα Ανθίδης)

Χαρακτηριστικά παραδείγματα ανεξάρτητων εμφιαλωτών που θα βρείτε στην Κάβα Ανθίδης:

The Single Cask

Sansibar

James Eadie

North Star

Hidden Spirits

 

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Σχετικά Προϊόντα