Κλείσιμο
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝ
{{ order.total_quantity }} ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Το καλάθι μου
Δεν υπάρχουν προϊόντα στο καλάθι αγορών σας.
ΔΩΡΟ
{{ item.title }}
Κωδικός {{ item.code }}
{{ value }}
Κλείσιμο
{{ item.total_price }}

{{ item.total_discounted_price }}

* Σας θυμίζουμε ότι η αποστολή Συνθέσεων Δώρου εκτός Αθήνας γίνεται με courier. Για να είναι δυνατή η συσκευασία και η αποστολή της σύνθεσης είναι σημαντικό να επιλέγετε κλειστό τύπο συσκευασίας (κουτί αντί για καλάθι).

Σύνολο:
{{ order.discounted_cost }}

{{ order.cost }}

Θέλω να στείλω δώρο
Θέλω να στείλω δώρο
Για έλεγχο διαθεσιμότητας καλέστε στο 210 8069220
Πάνω banner σελίδας άρθρου
Φωτογραφία άρθρου
12/09/2022
Back to School. Όσο ζεις, μαθαίνεις #3

Πρώτη μέρα σχολείου η σημερινή και, τι πιο ταιριαστό, από ένα ακόμη «μάθημα», από αυτά που μας αρέσουν και προτιμούμε, για το αγαπημένο μας κρασί! Η μίνι σειρά μας με tip και χρήσιμες οινο-πληροφορίες συνεχίζεται με το Back to School #3. 

Το ήξερες ότι...

Ο τρόπος που κρατάμε ένα ποτήρι κρασιού μπορεί να μεγιστοποιήσει την απόλαυσή του ίδιου του κρασιού!

Ναι, σωστά διαβάσατε, για την μέγιστη απόλαυση του κρασιού δεν παίζει μόνο ρόλο το κατάλληλο ποτήρι, αλλά και ο τρόπος που το κρατάμε. 

Πιο συγκεκριμένα:

Τα δάχτυλα πρέπει να έρχονται σε επαφή μόνο με το πόδι ή τον πάτο του ποτηριού ώστε να μην περνά θερμότητα στο κύπελλο. Οι σχεδιαστές ποτηριών κρασιού, όπως της Riedel, έχουν αναπτύξει τόσο την τεχνογνωσία τους, ώστε βρίσκουμε ποτήρια που επηρεάζουν θετικά τη γευστική απόδοση του κρασιού, όντας ειδικά σχεδιασμένα για κάθε είδος, ποικιλία και τόπο προέλευσης! Κρατώντας λοιπόν το ποτήρι από το πόδι του, απολαμβάνουμε πλήρως αυτές τις μικρές, σχεδιαστικές λεπτομέρειες που χαρίζουν μέγιστη απόλαυση στην κατανάλωση του κρασιού. 

Πρόσεξε τα SOS: 

Θα έχετε σίγουρα παρατηρήσει τους περισσότερους γευσιγνώστες να στροβιλίζουν το κρασί στο ποτήρι πριν το γευτούν. Αφενός λοιπόν, ο σωστός τρόπος για να κρατούμε το ποτήρι, μας επιτρέπει να στροβιλίζουμε πιο αποτελεσματικά και με μεγαλύτερη ασφάλεια το ποτήρι, αφετέρου ο στροβιλισμός βοηθά τα αρώματα να «απελευθερωθούν» και… να φθάσουν πιο κοντά στη μύτη τους! Επίσης, δεν γεμίζουν το ποτήρι τους πάνω από το ένα τρίτο της χωρητικότητάς του, ώστε να αφήσουν αρκετό χώρο για να συγκεντρωθούν τα αρώματα αυτά.

ΙΣΩΣ ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ
Σχετικά Προϊόντα